utorak, 6. ožujka 2018.

Uspješna generalka zeleno-crnih,Budućnost bolja od Sloge Tojšići

Budućnost je danas odigrala posljednji susret u okviru priprema za proljetni dio sezone,a protivnik je bila ekipa Sloge iz Tojšića. Naš tim u ovoj utakmici pobijedio je rezultatom 2:1,strijelci za Budućnost u ovoj utakmici bili su Semir Dedić i Senad Huskanović.Svi golovi pali su u drugom poluvremenu.


Podsjećamo da je Budućnost u okviru priprema odigrala još šest utakmica i to protiv Sloge Simin Han gdje je naš tim slavio takođe rezultatom 2:1. U drugoj utakmici Budućnost je odigrala 2:2 u Stanišićima protiv Zvijezde 09, a identičan rezultat bio je i utakmici između Budućnosti i Bratstva. Nakon Bratstva naš tim je ugostio i ekipu Žepča gdje je smo osvarili visoku pobjedu rezultatom 4:0,prvi i jedini poraz u ovim pripremama našem timu nanijela je ekipa Slavena iz Živinica,dok je utakmica između Budućnosti i Prokosovića završena rezultatom 0:0.

Već narednog vikenda slijedi nam nastavak prvenstva,a naš tim u subotu gostuje ekipi Mladosti iz Malešića. Budućnost je prvi dio prvenstva završila na prvom mjestu sa 37 osvojenih bodova pet više od drugoplasirane Bosne iz Mionice.Naš protivnik u ovoj utakmici Mladost zauzima 11 mjesto na tabeli sa 18 bodova.

Nema komentara:

Objavi komentar