subota, 27. srpnja 2019.

Poker Ćamila Smajlovića i prvi golovi Daria Blagojevića u zeleno-crnom dresu

Naš tim danas u polufinalu memorijalnog turnira u Prokosovićima deklasirao je ekipu Svatovca rezultatom 7:2.


Mrežu ekipe Svatovca svojim prvijencom u zeleno-crnom dresu načeo je Dario Blagojević. Prednost na 2:0 svojim drugim golom na utakmici donosi Blagojević,da bi ekipa Svatovca u finišu prvog poluvremena smanjila prednost na 2:1.

Na samom otvaranju drugog poluvremena Ćamil Smajlović postiže svoj prvi gol na utakmici i donosi prednost Budućnosti od 3:1.Nekoliko minuta kasnije gol za 4:1 ponovo postiže Smajlović,a strijelac gola za 5:1 je Muris Pirić. Nakon ovog gola uslijedila je jaka kiša,ali to nije zasmetalo Ćamilu Smajloviću da trećim golom na utakmici donese svom timu prednost od 6:1.Ekipa Svatovca iz penala smanjuje na 6:2,a konačnih 7:2 postavio je još jednim golom Ćamil Smajlović.



U finalu koji je na rasoredu sutra od 18:00 sati naš tim igra protiv domaće ekipe Prokosovića koja je danas savladala Radnički rezultatom 5:0.

Za Budućnost igrali su: Mujkić, Selimović, Mahmutović, Zukić, O.Berbić, Mustafić, Smajlović, Trumić, Sulejmanović, Dedić, Blagojević.U drugom poluvremenu u igru su ušli: B.Bojić, Pirić, Numanović i Aljukić.

Nema komentara:

Objavi komentar