subota, 24. rujna 2011.

Budućnost ipak poražena u Srebreniku

Budućnost je danas na gostovanju u Srebreniku poražena rezultatom 3:2.Već na početku susreta se vidjelo da obje ekipe neće dati svoj maksimum u utakmici i da ni utakmica neće opravdati ulogu derbija kola.
Gradina je u prvom poluvremenu bila bolji protivnik,te zasluženo stekla vodstvo od 2:0.Ovo visoko vodstvo u prvom poluvremenu je i odlučilo utakmicu.

Ipak u nastavku susreta Budućnost kreće ozbiljnije i agresivnije na gol Gradine,što im se isplatilo kada su Banovićani preko mladog reprezentativca BiH Muhameda Mujića stigli do pogodka.No,ipak sve nade da Budućnost može doći do boda pale su u vodu kada Gradina stiže do trećeg pogodka.
Do kraja susreta Budućnost je uspjela umanjiti rezultat na 3:2 i završnicu učiniti zanimljivijom.Strijelac drugog gola za Budućnost bio je Emir Ikanović.Do kraja se rezultat nije mijenjao,te je ostalo 3:2 za Gradinu,koja se ovom pobjedom probila na vrh tabele i sada su jednu poziciju ispred Budućnosti,odnosno 5. sa 12 bodova,dok je Budućnost 6. sa isto toliko osvojenih bodova.

Na današnjoj utakmici Budućnost je bodrilo 20-ak najvjernijih navijača Ljumana,koji su u drugom poluvremenu "preselili"  kod navijača Gradine,popularnih Apača,te do kraja zajedno navijali.

Budućnost u narednom kolu gostuje kod bihaćkog Jedinstva,dok Gradina ide u goste Čapljini.


Nema komentara:

Objavi komentar