ponedjeljak, 13. siječnja 2020.

Obavljena prozivka i prvi trening, jedan povratnik u zeleno-crni dres

Danas je na pomoćnom terenu stadiona FK "Budućnost" obavljena prozivka i prvi trening našeg tima. Treneri Igor Sliško, Nermin Garić, Elvis Čergić i Mirzet Šerbečić danas su mogli računati na sve igrače osim Daria Blagojevića i Semira Dedića koji su iz opravdanih razloga propustili današnji trening te na Anela Husića koji se oporavlja od povrede dok je Danijal Aljukić dobio poslovnu ponudu te će u toku sutrašnjeg dana riješiti svoj status u našem timu.



Ono što je svakako dobra vijest na današnjoj prozivci pojavio se i Denis Mujkić koji je s rukovodstvom našeg tima dogovorio povratak u zeleno-crni dres. 


Na današnjem treningu pojavilo se i jedno novo ime, a riječ je o mladom golmanu Adnanu Jašareviću koji dolazi iz ekipe Radnički Lukavac on će odradit pripreme s našom ekipom te tako pokušati izboriti svoje mjesto u prvom timu.  



Osim trenerskog mjesta došlo je do promjene i u upravi kluba gdje je za novog predsjednika upravnog odbora kluba imenovan Fuad Mujić, dok je funkcija sporskog direktora pripala Muneveru Rizviću.

Prvu pripremnu utakmicu naš tim odigrat će u Nedjelju 26.01.2020.god. u 13:00 sati na pomoćnom terenu našeg stadiona, a protivnik je ekipa Stupčanice član Druge lige FBiH - Centar. 

Nema komentara:

Objavi komentar