srijeda, 2. listopada 2019.

Igor Sliško: "Nadamo se nastavku pobjedničke serije"

Juniori Budućnosti ove sezone znaju samo za pobjede kako u prvenstvu tako i u kupu. Naš juniorski tim posljednju pobjedu upisao je u okviru Kupa FBiH na gostovnaju u Goraždu rezultatom 1:3.




Revanš utakmica između Budućnosti i Goražda na rasporedu je u četvrtak. Za naš blog govorio je trener našeg juniorskog tima Igor Sliško: "Sutra nas očekuje uzvratna utakmica protiv Goražda. Igramo pred domaćom publikom i pokušat ćemo i u uzvratu zabilježiti pobjedu. Goražde je tvrda ekipa sa par odličnih igrača i očekujemo zanimljivu utakmicu. Zbog povreda nekoliko igrača u našem timu neće moći igrati u ovoj utakmici pa ćemo iskoristiti priliku da šansu dobiju igrači koji su imali manju minutažu".

Za vikend nas očekuje nastavak prvenstva u Omladinskoj ligi BiH, a protivnik našem timu je Lokomotiva iz Brčkog: "Što se tiče prvenstva, za sada imamo sve pobjede, ali još je sedam utakmica do kraja polusezone. Već u nedjelju igramo kao domaćini protiv Lokomotive iz Brčkog i nadamo se nastavku pobjedničke serije. U ovom dijelu prvenstva očekuju nas dva teška gostovanja u Zvorniku i Bijeljini kod ekipa koji su nam uz Tuzla City konkurenti za vrh tabele".

Utakmica između Budućnosti i Goražda igra se u četvrtak od 15:30 sati.



Nema komentara:

Objavi komentar