nedjelja, 13. svibnja 2018.

Juniori poraženi,sve ostale selekcije Budućnosti upisale pobjede

Ovaj vikend bio je veoma uspješan za sve selekcije osim za junore koji su poraženi dok su sve ostale naše ekipe upisale pobjede.


Naše dvije najmlađe ekipe ostvarile su pobjede protiv svojih vršnjaka Sloge iz Simin Hana.Pretpioniri su upisali pobjedu rezultatom 4:1 i trenutno zauzimaju treće mjesto na tabeli sa tri boda manje za vodećom ekipom SK Bambi. Pioniri su ovaj vikend bili najubjeljiviji,oni su ekipu Sloge savladali rezultatom 6:0 i nalaze se na prvoj poziciji sa 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Zvijezde iz Gradačca.

Kadeti su danas upisali i 21. pobjedu u prvenstvu,ovaj put naš tim je savladao ekipu Gradine rezultatom 5:0 te tako nastavili trku za prvo mjesto sa ekipom Zvijezde 09 koja je lider i ima dva boda prednosti u odnosu na našu ekipu.

Juniori su jedini naš tim koji je ovaj vikend poražen i to od Gradine rezultatom 7:4.Gradina je lider i trenutno su najbolji juniorski tim,dok se naš tim nalazi na osmom mjestu sa 29.bodova.


Seniorski tim Budućnosti u jednoj korektnoj utakmici upisao je pobjedu protiv Dinama iz Donje Mahale rezultatom 2:0.Naš tim je lider sa 10.bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Gradine.

Tabele omladinskih timova možete pogledati klikom OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar