nedjelja, 24. ožujka 2019.

Elvis Berbić: "Očekivali smo tešku utakmicu ali ne i neprijateljski doček igrača igrača koji su do juče bili članovi našeg kluba"

Juniori Budućnosti danas su na teškom gostovanju u Baricama ostvarili veoma važnu pobjedu protiv Slavena rezultatom 2:3.Golove za naš tim u današnjoj utakmici postigli su Armin Hasanbegović,Mahir Lugavić i Bakir Karić.


Za naš blog nakon današnje utakmice govorio je igrač juniorskog tima Budućnosti Elvis Berbić: "Danas smo očekivali tešku utakmicu ali nismo se nadali neprijateljskom dočeku od strane igrača Slavena jer čak deset njihovih igrača u protekle dvije godine bili su članovi naše ekipe. Moram istaći da su nas službene osobe domaćina dočekale fer i korektno. Kada smo došli na stadion u Baricama gdje se igrala ova utakmica razočaralo nas je stanje terena koji je bio u katastrofalnom stanju. Utakmica je protekla u nervoznoj igri domaćih igrača popraćeno uvredama njihovih "navijača". Opasni startovi, trčanje prema sudiji na svaki njegov zvižduk je bilo konstantno. Ipak bili smo bolji i zasluženo pobjedili. Domaćoj ekipi želim sreću u nastavku prvenstva a mi se pripremamo za sledeće kolo u kojem smo domaćini ekipi Sloge iz Crnjelova".

Pobjednički selfi nakon današnje pobjede

Elvis Berbić istakao je kako je u nastavku prvenstva potrebna i podrška navijača kako bi došli do željenog rezultata,a to je plasman u Premijer ligu BiH: "Pozvao bi naše navijače i sve ljubitelje fudbala da nas podrže u nastavku prvenstva imamo dobre rezultate imamo dobar raspored i vjerujemo da možemo ostvariti zacrtani cilj. Podržite nas i da na kraju zajedno slavimo i plasman u Premijer ligu BiH"


Na svom fb profilu Berbić je objavio slike kako njegovo tijelo izleda nakon današnje utakmice,a na slikama se jasno vide modrice koje izgledaju kao da je danas bilo riječ o nekom borilačkom sportu.

Nema komentara:

Objavi komentar