nedjelja, 26. siječnja 2020.

Dva gola Blagojevića za pobjedu Budućnosti protiv Stupčanice

Prvu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za proljetni dio sezone Budućnost je odigrala danas na pomoćnom terenu našeg stadiona. Protivnik je bila ekipa Stupčanice, a utakmica je završena pobjedom našeg tima rezultatom 2:1.



Ipak nije najbolje krenulo za naš tim jer su gosti u 15. min. stigli do prednosti ali u nastavku utakmice imali smo dosta dobrih prilika, a na izjednačenje se čekalo do 80. min. kada Dario Blagojević postiže gol za 1:1. Dva minuta kasnije drugim golom na utakmici Blagojević donosi potpuni preokret našem timu i postavlja konačnih 2:1. 

U prvom poluvremenu za Budućnost su igrali: D. Mujkić, H. Mahmutović, E. Berbić, A. Berbić, O. Berbić, A. Husanović, M. Pirić, E. Trumić, Ć. Smajlović, S. Mehić, A. Hasanbegović. 

Drugo poluvrijeme: A. Jašarević, H. Mahmutović, T. Selimović, A. Džinić, M. Bojić, E. Husić, S. Mustafić, H. Šahbazović, A. Sulejmanović, S. Ibrahimović, D. Blagojević

Ovome dodajemo i to da se pripreme od utorka nastavljaju na "Zlači" zatim nas očekuje još nekoliko prijateljskih utakmica. Za sada su dogovorene utakmice protiv Mramora, Slavena i Gradine, a upravo utakmica protiv Gradine bit će generalka pred nastavak prvenstva koje je na rasporedu  07.03.2020.god. 

Nema komentara:

Objavi komentar