nedjelja, 31. kolovoza 2014.

Budućnost poražena u Gabeli

Zeleno-crni su danas u Gabeli u okviru 4. kola Prve lige FBiH poraženi od domaćeg GOŠK-a rezultatom 2-1. Strijelac utješnog pogotka za Budućnost bio je Arnel Delić.

Jedna prilično slaba nogometna predstava danas u Gabeli ponudila je tek poneliko prilika na obje strane. Korektna utakmica bez grubljih startova i duela na kraju je pripala domaćoj ekipi koja je slavila rezultatom 2-1. Prvi do vodstva dolaze igrači GOŠK-a u 10. minuti, kada se Popović odlično snalazi i odbitnu loptu pretvara u gol. Nakon vodećeg gola domaćini smanjili tempo igre, tako da do kraja poluvremena nije bilo većih uzbuđenja, te se na odmor otišlo pri minimalnom vodstvu GOŠK-a.

Drugo poluvrijeme počinje slično kao i prvo, a već u 51. minuti domaćini stižu do drugog pogotka. Ovoga puta strijelac za Gabeljane bio je Malčić, koji je pogodio sa 11 metara. Do kraja susreta su zeleno-crni uspjeli postići utješni pogodak i smanjiti rezultat na 2-1. U 69. minuti mladi veznjak Budućnosti Arnel Delić postiže gol za Budućnost. To je ujedno bio i konačan rezultat današnje utakmice.

U narednom kolu na Gradski stadion u Banovićima stiže novajlija u ligi - jablanička Turbina.

Nema komentara:

Objavi komentar