petak, 18. ožujka 2016.

Budućnost u Sanskom Mostu traži priključak za vodećim dvojcem

Osamnaesto kolo Prve lige FBiH donosi nam veliki derbi u Gradačcu koji se igra između dvije ekipe koje se trenutno nalaze na prvoj i drugoj poziciji prvoligaške tabele - Zvijezde i Metalleghea. Jasno je da će rezultat iz Gradačca osluškivati i fudbaleri Budućnosti koji ovog vikenda gostuju u Sanskom Mostu kod davljenika Podgrmeča.


Fudbaleri Budućnosti u Sanski Most idu po nova tri boda sa kojima bi se sigurno vratili u igru za Premijer ligu. Iako su znatno bolje plasirani na tabeli, Banovićanima neće biti nimalo lako da ostvare zacrtani cilj budući da domaćinima gori pod nogama i da im je ovo posljednji voz ukoliko žele i naredne sezoe igrati u prvoligaškom društvu. Prvi susret u Banovićima odigran jesenas okončan je deklasiranjem Podgrmeča rezultatom 5-0.

Što se igračkog kadra tiče, šef stručnog štaba Budućnosti, Munever Rizvić neće moći računati na suspendovanog Senada Mujića, koji zbog tri žuta kartona neće moći igrati u Sanskom Mostu. Pored njega u sastavu Budućnosti vjerovatno neće biti ni Muhameda Mujića koji još uvijek nije ušao u formu.

Nema komentara:

Objavi komentar