utorak, 23. siječnja 2018.

Budućnost postigla dogovor sa bivšim kapitenom Željezničara

Budućnost je dogovorila i četvrto pojačanje za nastavak sezone.Riječ je o mladom talentovanom igraču Taibu Selimoviću.Novi igrač Budućnosti dolazi iz Sloge Simin Han,a jesenji dio sezone proveo je na posudbi u Slavenu.


Taib Selimović  rođen je 16.Aprila 1998 god. igra na poziciji štopera, a prije Sloge nastupao je za juniorski tim Željezničara.

O svom dolasku u Budućnost Selimović kaže: "Drago mi je što sam postigao dogovor,ostao je još potpis koji ćemo realizovati u četvrak.Na današnjem sastanku sam se oduševio,doček i prijem na nivou.Želim pomoći ovoj ekipi i nadam se da ćemo vratiti Budućnost na mjesto gdje zaslužuje."

Već ranije za Budućnost potpisali su: Sadžid Fazlić,Adnan Zulić i Senad Huskanović.

1 komentar:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da kontaktira Dr. Trust na WhatsApp: {+ 14432813404} ili putem e-pošte na {placeofsolution@yahoo.com} ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik se vraća jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam još jednom Dr. Trust.

    OdgovoriIzbriši