utorak, 23. siječnja 2018.

Budućnost postigla dogovor sa bivšim kapitenom Željezničara

Budućnost je dogovorila i četvrto pojačanje za nastavak sezone.Riječ je o mladom talentovanom igraču Taibu Selimoviću.Novi igrač Budućnosti dolazi iz Sloge Simin Han,a jesenji dio sezone proveo je na posudbi u Slavenu.


Taib Selimović  rođen je 16.Aprila 1998 god. igra na poziciji štopera, a prije Sloge nastupao je za juniorski tim Željezničara.

O svom dolasku u Budućnost Selimović kaže: "Drago mi je što sam postigao dogovor,ostao je još potpis koji ćemo realizovati u četvrak.Na današnjem sastanku sam se oduševio,doček i prijem na nivou.Želim pomoći ovoj ekipi i nadam se da ćemo vratiti Budućnost na mjesto gdje zaslužuje."

Već ranije za Budućnost potpisali su: Sadžid Fazlić,Adnan Zulić i Senad Huskanović.

3 komentara:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da kontaktira Dr. Trust na WhatsApp: {+ 14432813404} ili putem e-pošte na {placeofsolution@yahoo.com} ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik se vraća jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam još jednom Dr. Trust.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prije nekoliko tjedana vidio sam ovdje komentar o dr. Agbazari i odlučio sam ga kontaktirati prema uputama, zahvaljujući ovom čovjeku što mi je pružio radost kako sam želio. Slijedio sam upute koje je on dao da vrati mog ljubavnika koji me je napustio i djecu već 3 godine, ali zahvaljujući dr. Agbazari jer su mi se vratili zauvijek i sretni smo zajedno. molimo vas da ga kontaktirate za pomoć ako imate problema u vezi putem e-pošte na: (agbazara@gmail.com) ILI putem WhatsAppa na: (+2348104102662). I svjedočite sami.

      Izbriši
  2. Prije svega, hvala dr. Agazara što ste mi pružili moju voljenu u roku od 48 sati. Nemam što reći osim zahvaliti se i reći da sam sretna .. Moja draga me tretira bolje i većinu svog vremena provodi sa mnom sada mi govori koliko me voli nego ikad prije. Ako imate problema sa svojim ljubavnika, obratite se liječniku Agbazaroj e-mail: (agbazara@gmail.com) ili WhatsApp +2348104102662, jer je on rješenje svih problema u odnosima

    OdgovoriIzbriši