nedjelja, 6. svibnja 2018.

Kome smeta Budućnost?

Budućnost ima fenomenalnu sezonu iza sebe odnosno sezonu bez poraza,a posljednji poraz naš tim doživio je od Jedinstva na gostovanju u Bihaću 3.  juna 2017.god u okviru posljednjeg kola Prve lige FBiH.


Za trenutak vratit ćemo se upravo i na prošlu sezonu i način na koji smo ispali.Sezona u kojoj nam je jedan isti sudija sudio i po četiri utakmice uzastopno i "sasvim slučajno" oštetio naš tim.A ovome dodajemo i izjavu jednog od sudija koji je tada izjavio:"Ispadate zato što ste najpošteniji i najkorektniji kolektiv,a ne što loše igrate". Očigledno da je Budućnost nekome smetala,a ukoliko malo sagledamo situaciju smeta i u ovoj ligi. Uspjeh jednog kluba koji ne zna za poraz 27 utakmica medijski bi bio propraćen u svakoj drugoj državi,ali ne i kod nas.Kod nas danas možemo na portalima vidjet jedan transparent koji je postavilo petnaestak pijanih "navijača".Našim novinarima je takva vijest bitnija.Našim novinarima je bitniji transparent na kojem piše "ZGAZITE IH" nego činjenica da jedan klub ne zna za poraz 2430 minuta.Naši novinari nisu upućeni da one koji nazivaju "plaćenicima" u toku ove sezone su napadani sa svih strana.Fizički napad na našeg trenera na utakmici u D.Mahali i utakmica u Malešićima kada je naš direktor pretučen da li je za vas i to plaćeno? Da li ste upućeni da je ova ekipa na četiri utakmice igrala sa igračem manje i uspjela doći do povoljnog rezultata?

Ekipa smo koja je za 25 prvenstvenih utakmica dobila 45 žutih i četiri crvena kartona od kojih ni jedan nije zaslužen,ekipa smo kojoj su poništavani i golovi i svirani penali protiv nas ali vas to ne zanima,vama je bitnije šta kažu "oni",a da ste bili na toj utakmici vidjeli bi nepostojeći crveni karton vidjeli bi dvije ofsajd pozicije koje su pomoćnici domaćinu progledali kroz prste i sto je najbitnije vidjeli bi PRAVE ŠAMPIONE koji se bore protiv domaće ekipe i sudija.


Nema komentara:

Objavi komentar