ponedjeljak, 12. studenoga 2018.

Kadete i juniore Budućnosti na današnjem treningu posjetio je Nermin Haskić

Juniore i kadete FK Budućnost na današnjem treningu je posjetio naš bivši igrač Nermin Haskić. Podsjećamo da je ovaj igrač prošao sve selekcije našeg kluba, te je 2011 god. prešao u FK Sarajevo.




U svom premijernom nastupu pred navijačima Sarajeva Haskić je protiv Orebra iz Švedske postigao dva gola i odveo Sarajevo u 3.pretkolo Evropa lige za sezonu 2011/2012. Nakon Sarajeva nastupao je za Voždovac iz Srbije te Košice, Ružemberok i Žilinu iz Slovačke. Trenutno nastupa za drugoplasiranu ekipu prvenstva Srbije - Radnički iz Niša. Haskić je istakao da prati rezultate svih selekcija Budućnosti i poručio igračima da budu uporni u ostvarivanju svojih ciljeva. Takođe im je zaželio sreću u nastavku sezone i obećao da će ponovo navratiti i podržati ih pri sledećem dolasku u naš grad!!!


Zahvaljujemo se Nerminu Haskiću koji je na ovaj način pokazao da je i dalje uz klub u kojem je ponikao,a ova posjeta za naše momke je sasvim sigurno od velikog značaja i dat će im dodatni motiv za još bolje rezultate.

Nema komentara:

Objavi komentar