nedjelja, 27. siječnja 2019.

Kadeti i juniori Budućnosti prvu fazu priprema za proljetni dio sezone obavljaju na "Zlači"

Prvu fazu,odnosno kondicioni dio priprema naši kadeti i juniori obavljaju na "Zlači". Ova faza priprema traje od četvtka,a završava se sutra kada će naše omladinske selekcije pripreme nastaviti na stadionu "Budućnosti" a prve prijateljske utakmice možemo očekivati za 15 dana.



Za naš blog govorio je trener juniorskog tima Igor Sliško: "Pripreme smo započeli 21.januara,a trenutno boravimo u hotelu "Zlača" gdje imamo odlične uslove za ovaj prvi dio priprema. Trenutno je akcenat na kondicionoj pripremi,a po povratku kući baziraćemo se na rad s loptom te odigravanje prijateljskih utakmica. Što se tiče igračkog kadra juniorska selekcija ostala je nepromijenjena,dok je kadetsku selekciju napustio Ahmed Hasanbegović koji je prešao u redove ekipe Tuzla City.Novi igrač u kadetskoj selekciji je Anadin Džinić koji je ranije nastupao za Bambi iz Tuzle. Svi igrači su zdravi i maksimalno posvećeni radu.

Podsjećamo omladinske selekcije Budućnosti u jesenjem dijelu sezone zabilježile su veoma dobre rezultate s obzirom da kadeti zauzimaju prvo mjesto a juniori su na drugom mjestu sa jednim bodom zaostatka za ekipom Tuzle City.

Pretpioniri i pioniri Budućnosti također su prvi dio priprema odradili na "Zlači" dok će naš seniorski tim na ovoj destinaciji boraviti od 4. februara.




Nema komentara:

Objavi komentar