nedjelja, 28. travnja 2019.

Prvi zvanični gol Halila Mahmutovića u dresu Budućnosti za pobjedu protiv Gradine

Budućnost je derbiju 24.kola savladala direktnog konkurenta za prvo mjestu ekipu Gradine rezultatom 1:0.Strijelac jedinog gola za naš tim u ovoj utakmici je Halil Mahmutović u 11 min.Ovo je prvi gol u zvaničnoj utakmici našeg štopera otkad nosi zeleno-crni dres.


Bolju utakmicu i bolji momenat za postizanje gola sigurno nije mogao poželjeti.Ovom pobjedom naš tim napravio je veliki korak ka ostvarenju cilja,ali još šest utakmica je do kraja i u svakoj očekujemo pristup i želju za pobjedom upravo onakvu kakva je to bila u derbiju.

Ono što je lijepa stvar u jučerašnjoj utakmici mogli smo vidjeti znatno popunjenu tribinu na našem stadionu te se ovim putem zahvaljujemo našoj publici koji su prižili podršku ekipi u ovoj utakmici te se iskreno nadamo da će u narednim utakmicama naš stadion izgledati još puniji.


Brz oporavak želimo našim Adnanu Zuliću i Adnan Zukiću koji su u ovoj utakmici doživjeli neugodne povrede.

Još bi naglasili i zahvalili se gostujućem golmanu Oštraković Senadinu koji je poslao poruku u inbox naše fb stranice u kojoj kaže:" Čestitam Banovićima na zasluženoj pobjedi koju su više željeli i momcima brz oporavak". 



Nema komentara:

Objavi komentar