četvrtak, 23. svibnja 2019.

Edib Husić: "Očekuje nas teška utakmica ali mi imamo veće šanse za prolaz na završnicu"

Naš kadetski tim u nedjelju igra revanš susret doigravanja za prvaka Omladinske lige BiH- Sjever,podsjećamo u prvom susretu naši momci upisali su minimalnu pobjedu na gostovanju u Modriči. 



Svoje mišljenje i očekivanja u ovom susretu dao je kapiten kadetskog tima Edib Husić: "Mi smo regularni dio sezone završili bez poraza sa samo dva neriješena rezultata i pobijedili smo u prvoj utakmici doigravanja ekipu Modriče koja će u nedjelju gostovati kod nas i mislim da nas očekuje još jedna teška utakmica ali ipak smatram da mi imamo veće šanse za prolaz na završnicu što zbog rezultata iz prve utakmice tako i zbog domaćeg terena".

Naš mladi fudbaler poziva publiku da još jednom podrže naše omladiske selekcije koje ove godine pružaju odlične rezultate:"Pozvao bi naše navijače da dođu u nedjelju i podrže kako nas kadete tako i juniorski tim koji također igraju jako bitnu utakmicu".

Kapiten kadetskog tima nije zaboravio uputiti čestitku i našem seniorskom timu koji je izborio plasman u Prvu ligu FBiH: "Ovom prilikom čestitao bi i našem seniorskom timu koji je izborio povratak u Prvu ligu FBiH te im želim puno uspjeha i naredne sezone".

Utakmica kadetskih timova Budućnosti i Alfa Modriče igra se u Nedjelju sa početkom u 10:00 sati,prva utakmica završena je minimalnom pobjedom našeg tima.

Nema komentara:

Objavi komentar