nedjelja, 6. listopada 2019.

Muris Husić: "Možemo biti zadovoljni s obzirom da smo igrali protiv jedne od najboljih ekipa u ligi"

Budućnost i Olimpik odigrali su jednu veoma kvalitetnu utakmicu u kojoj su obje ekipe propustile nekoliko dobrih prilika, a utakmica je završena bez pobjednika rezultatom 1:1. Gol za našu ekipu postigao je Anel Husić dok je za goste strijelac bio Idriz Džafić. 




Drugu utakmicu za redom na golu našeg tima stajao je iskusni golman Muris Husić koji je i sa 40. godina svoj dio posla odradio sasvim korektno, a upravo Muris Husić je i govorio za naš blog: "Što se tiče same utakmice mislim da možemo bit zadovoljni prikazanom igrom ali i samim rezultatom s obzirom da smo igrali protiv jedne kvalitetne ekipe koja nema poraza i glavni je kandidat za prvo mjesto. Imali smo nekoliko dobrih prilika i za potpuni preokret, ali nam je nedostajalo malo sreće što je protiv ekipe kao što je Olimpik svakako bitan faktor".

Muris Husić se osvrnuo i na svoj nastup: "Shodno godinama svoj dio posla sam odradio sasvim solidno, a tu je i mladi Hadžić koji je jedan od boljih pojedinaca u juniorskom sastavu i čeka svoju priliku da debituje za prvu tim" .

Budućnost u narednom kolu igra na teškom gostovanju kod ekipe GOŠK-a koja se nalazi na 3.mjestu sa 4. boda zaistatka za vodećim Olimpikom.

Nema komentara:

Objavi komentar