nedjelja, 23. ožujka 2014.

Prvijenac Husića za vrijedna 3 boda Budućnosti

Nakon 4 susreta bez pobjede Budućnost je napokon u 19. kolu prekinula crni niz minimalnom pobjedom protiv Gradine. Teškom mukom su zeleno-crni stigli do izuzetno važnih bodova koji ih ostavljaju u igri za opstanak u Prvoj ligi FBiH. Strijelac jedinog i odlučujućeg gola na utakmici bio je mladi napadač Budućnosti Anel Husić kojem je ovo prvijenac u dresu Budućnosti ove sezone.

Jedna poprilično dosadna i troma utakmica nije ponudila mnogo. Tek po nekoliko poluprilika na obje strane koje nisu donijele veća uzbuđenja. Budućnost tijekom susreta imala blagu terensku incijativu, no uglavnom je to bilo jalovo. Ipak za velika 3 boda pogodio je rezervista Husić koji je netom nakon ulaska u igru zatresao mrežu Gradine u 60. minuti susreta. Prethodno je sjajno proigran, te se našao oči u oči sa golmanom Gradine koga je matirao preciznim udarcem kroz noge. Do kraja susreta bez konkretnijih i izglednijih prilika sa igrom uglavnom na sredini terena, tako da je ostalo 1-0 za banovićki tim koji je na prvoligaškoj tabeli napredovao za 1 mjesto i sada zauzima 12. poziciju sa osvojenih 20 bodova.

Naredno kolo Budućnost putuje u Konjic gdje će snage odmjeriti sa domaćim Igmanom. To će ujedno biti i derbi donjeg dijela tabele budući da obje ekipe imaju po 20 bodova i pobjedom bi mirnije ušli u nastavak prvenstva.

Budućnost: Mujkić, Zoletić, Kovačević, Džinić, Mahmutović, Čergić, Kavazović (Čolić), Delić, Mehić (A. Husić), Salihović, Čamrković.

Nema komentara:

Objavi komentar